24 de junio de 2000

Sant Joan 2008

Revetlla de Sant Joan 2008


El Grup de Diables Llamps i trons volem demanar disculpes a tots els veïns de Martorelles ja que al programa d'activitats de la revetlla de Sant Joan, repartit per l'Ajuntament, estava programat un correfoc a la foguera de Can Carrancà per la nostra part, que no es va realitzar. La decisió de no realitzar aquesta activitat va ser presa en Junta del 4 de Juny i acatada per tots els socis, però no va ser transmesa per la nostra representació davant l'Ajuntament de manera adient i es va produir aquest malentès, addicionalment tampoc es va ser força àgil per a corregir-ho.


Les raons per a la no realització d'aquesta activitat són per seguretat, econòmiques i d'oportunitat:


Respecte al primer punt, i més important, voldrien informar-vos que les activitats dels grups de foc estan regulades per un Decret de la Generalitat que estableix unes normes bàsiques per a la seguretat del públic participant, sobre la base d'unes actuacions per part dels organitzadors, en aquest cas l'Ajuntament, i els actuants, en aquest cas Llamps i Trons i que en cap cas podíem garantir la mencionada seguretat ja que el públic en aquest dia pot ser portador d'una gran quantitat de pirotècnia i tampoc s'havien planificat reunions amb els organitzadors per a tractar els temes de seguretat.

Pel que fa als temes econòmics, l'Ajuntament ens va comunicar que Llamps i Trons havia de córrer amb les despeses de l'actuació, el que sumat al fet que a dia d'avui, finals de Juny, encara no coneixem el muntant de la partida de subvencions per a aquest any 2008, ens fa impossible el poder planificar econòmicament cap activitat en el nostre municipi, de les previstes, fins a disposar d’aquesta informació.

Referent a l'oportunitat només dir que tenim una nova decoració als nostres vestits i preferim que es vegi per primera vegada amb motiu de la Festa Major d'enguany.

Finalment ens agradaria de nou demanar disculpes per les formes però esperem que estigueu d'acord amb nosaltres en el fons, és a dir, en les raons per a no realitzar l'activitat anunciada per l'Ajuntament.

Salut i foc
Llamps i Trons

No hay comentarios: